Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.03.2022
Jsi úžasná bytost. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
28.06.2022 Astrologie
Retrográdní Neptun 28. 6. - 4. 12. 2022
Posouváme se kupředu s možností zamyslet se nad našimi cíli a sny a přehodnotit, zda jsou stále v souladu s tím, kdo jsme v našem samém jádru. číst celé
27.06.2022 Astrologie
Aktualizace energie a novoluní v Raku 29.6.2022
Týden, který je před námi, bude intenzivní. Vzhledem k tomu, že Neptun je retrográdní, bude novoluní v Raku a Venuše se přesouvají do Blíženců během j... číst celé
24.06.2022 Minerály
Křišťálové koule: Průvodce jejich původem a jak je používat
Oblíbeným motivem, který se znovu a znovu objevuje v mystice a umění věštění, je křišťálová koule. Na této světelné kouli je něco, co nás k ní přitahu... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Retrográdní Neptun 28. 6. - 4. 12. 2022
28.06.2022 Astrologie
Retrográdní Neptun 28. 6. - 4. 12. 2022
Posouváme se kupředu s možností zamyslet se nad našimi cíli a sny a přehodnotit, zda jsou stále v souladu s tím, kdo jsme v našem samém jádru. číst celé
Aktualizace energie a novoluní v Raku 29.6.2022
27.06.2022 Astrologie
Aktualizace energie a novoluní v Raku 29.6.2022
Týden, který je před námi, bude intenzivní. Vzhledem k tomu, že Neptun je retrográdní, bude novoluní v Raku a Venuše se přesouvají do Blíženců během j... číst celé
Křišťálové koule: Průvodce jejich původem a jak je používat
24.06.2022 Minerály
Křišťálové koule: Průvodce jejich původem a jak je používat
Oblíbeným motivem, který se znovu a znovu objevuje v mystice a umění věštění, je křišťálová koule. Na této světelné kouli je něco, co nás k ní přitahu... číst celé
Sezóna Raka
23.06.2022 Astrologie
Sezóna Raka
Když se slunce posune z energie Blíženců do znamení intuitivního Raka, tak nás v rámci kolektivní energie zasáhne téměř okamžitě. Ve spolupráci s letn... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Důležité

Vlastnosti a popis kamene, které se nevztahují fyzikálním a chemickým vlastnostem kamene, jsou napsané z obecně šíření a dostupných informací o lidových tradicí využití kamene, nejsou ověřeny vědou, proto dle zákona 89/2012 Sb. není návrhem na uzavření kupní smlouvy.

 

 
Kontakty
Ing. Helena Kristinová
Ing. Helena Kristinová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz