Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.03.2022
Jsi úžasná bytost. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
15.05.2022 Astrologie
Úplněk a zatmění měsíce ve Štíru
Štírové zatmění měsíce je plné magie, potenciálu a tajemství. číst celé
04.05.2022 Astrologie
Venuše v Beranu
Venuše v Beranu + 3 praktiky sebelásky, které je třeba v tuto chvíli dělat. číst celé
30.04.2022 Astrologie
Novoluní a zatmění Slunce v Býku 
Dnes 30.4.2022 ve 22:27 hod. se setkáme s novoluním a se zatměním Slunce v Býku, časem transformace a nečekaného dobrodružství. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Úplněk a zatmění měsíce ve Štíru
15.05.2022 Astrologie
Úplněk a zatmění měsíce ve Štíru
Štírové zatmění měsíce je plné magie, potenciálu a tajemství. číst celé
Venuše v Beranu
04.05.2022 Astrologie
Venuše v Beranu
Venuše v Beranu + 3 praktiky sebelásky, které je třeba v tuto chvíli dělat. číst celé
Novoluní a zatmění Slunce v Býku 
30.04.2022 Astrologie
Novoluní a zatmění Slunce v Býku 
Dnes 30.4.2022 ve 22:27 hod. se setkáme s novoluním a se zatměním Slunce v Býku, časem transformace a nečekaného dobrodružství. číst celé
Velká energetická výstraha
29.04.2022 Astrologie
Velká energetická výstraha
Retrográdní Merkur, retrográdní Pluto a sezóna zatmění jsou na obzoru. To může být obrovský šok pro náš energetický a emocionální systém, zvláště když... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Důležité

 

 
Kontakty
Ing. Helena Kristinová
Ing. Helena Kristinová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz